VISSZA

Roberto Caldeyro-Barcia díj| |
 


A perinatológusok világkongresszusán („Global Congress of Maternal and Infant Health”, Barcelona, 2010. szeptember 22-26) a „ROBERTO CALDEYRO-BARCIA” díjat a nemzetközi zsűri „a szülészetben kifejtett több évtizedes klinikai, szervező, oktató és kutató munkásságáért, különös tekintettel a 40 évvel ezelőtt általa kezdeményezett genetikai amniocentézis útján nyert magzatvízsejtek kromoszómavizsgálatának kidolgozásában és bevezetésében játszott úttörő szerepéért” Dr. Papp Zoltán professzornak adományozta. A díjat a kongresszus megnyitóján ünnepélyes keretek között adták át.

Kapcsolódó anyagok

What the Future?

Színházi társasjáték a mélyszegénységről

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

A korai pubertás véd a csontritkulás ellen

Minél korábban kezdődik valakinél a pubertás, annál kisebb az esélye, hogy később csontritkulás alakul ki nála, derül ki a Journal of Pediatrics januári számában megjelent tanulmányból.

Tovább


In memoriam Dr. Hegedűs Katalin

Hatalmas veszteség érte a magyar neurológus és neuropathologus társadalmat. Életének 72. évében meghalt Dr. Hegedűs Katalin Professzornő, a Debreceni Egyetem Neurológiai Klinikájának nyugalmazott egyetemi tanára, a hazai neurológia és neuropathologia kimagasló szaktekintélye.

Tovább


Ötezren csatlakoztak eddig a bérrendezési mozgalomhoz

Több mint ötezer egészségügyi dolgozó csatlakozott valamilyen bérrendezést követelő akcióhoz

Tovább


Roberto Caldeyro-Barcia díj