hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Egészségügyeik Egészségéért


Egészségügyeik Egészségéért

| |
 

Egy nagyszerű új prevenciós és intervenciós programról adhatunk hírt: tavasszal elindul az „Egészségügyiek Egészségéért” projekt a Semmelweis Egyetem szervezésében.

A kísérleti jellegű, azaz pilot kezdeményezés célja, hogy közös összefogással javítsa az egészségügyben dolgozók rövid és hosszú távú jóllétét, közérzetét és egészségét.

A projekt márciusban kezdődik, és mintegy egy éven át kínál programokat a résztvevőknek. Az étlapon többek között fizikai és mentális állapotfelmérés, szűrővizsgálatok, sportolási lehetőségek, dohányzásleszoktatás, egyéni pszichológiai tanácsadás és különféle – stresszkezelő, kiégésprevenciós, kommunikációs – tréningek szerepelnek.

Jó hír, hogy a mintegy 60 főre kiterjedő prevenciós program költségeinek nagy részét a Semmelweis Egyetem finanszírozza a résztvevők jelképes költségvállalása mellett.

Az „Egészségügyek Egészségéért” projekt egyedülálló kezdeményezés Magyarországon, amelynek célja, hogy az egészségügyben dolgozók életminőségének javítása érdekében megtegye az első „kézzelfogható”, gyakorlati lépést. Örömmel jelentjük, hogy a programban a Gyógyító Nőkért Alapítvány munkatársai is tevékeny szerepet vállalnak: a tréningek és a tanácsadás révén fogunk bekapcsolódni a prevenciós kísérletbe!

További információk, érdeklődés és jelentkezés: http://alumni.semmelweis-egyetem.hu/foofldal/hirek/243-egeszseguegyiek-egeszsegeert.html

Forrás: http://gyogyitonokert.hu/wp/gyogyitonok/

Kapcsolódó anyagok

Hogyan éljék túl lelkileg a dolgozók a krízishelyzetet?

Semmilyen orvosi kezelést ne hagyjunk abba!

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Programajánló: Bartók, Jazz, Kékszakállú herceg vára

A Blaubart (Kékszakáll) egy svájci klasszikus-jazz trió, melynek vezércsillaga Bartók zenéje. Amikor ebben a formációban elkezdtek zenélni és felmerült az igény, hogy a saját kompozíciók és az improvizálás mellett klasszikust is játszanak...

Tovább


Shakespeare Fesztivál 2016 Gyula

2005 óta rendezik meg július elején a tíznapos Shakespeare Fesztivált, amellyel a Gyulai Várszínház kilépett a nemzetközi fesztiválok közé. A fesztivál hírnevét többek között az is bizonyítja, hogy világhírű rendezők hozzák el előadásaikat és neves színházak jelentkeznek, hogy produkciójukat bemutassák Gyulán.

Tovább


Programajánló: Vivant - Finisszázs

Kőszeghy Flóra tárlatvezetéssel egybekötött finisszázst tart 2016. június 10-én, pénteken 19.00-tól a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) kiállítótermében. A festő tárgyrészleteket tartalmazó nagy méretű festményei mellett az eredeti tárgyak is megtekinthetőek.

Tovább


Hirano Keiicsiró Budapesten

Szeptember 25-én pénteken 17:30-kor a Nemzetek Házában (Bp. VI. Bajza u. 54. földszint) előadást tart Hirano Keiicsiró, Akutagava-díjas japán író.

Tovább


Egészségügyeik Egészségéért