VISSZA

CAFe Budapest| |
 


Csaknem 250 programmal várja a közönséget október 19-ig a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amely pénteken a Várkert Bazárban nyílt meg a Design Hét Budapest Átvitt értelem és A mindennapok intelligenciája című kiállításaival.

Az új arculatot kapott fesztivál abba az irányban szeretne elindulni, amely a kortárs művészetet szélesebb körhöz juttatja el, másrészt összefoglalja a főváros nagyon izgalmas kortárs kínálatát - mondta el a CAFe Budapest pénteki megnyitóján Káel Csaba, a Művészetek Palotájának vezérigazgatója.

Bendzsel Miklós, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke hozzátette: a fesztivál társrendezvényeként szintén pénteken induló Design Hét Budapest további 220 eseménnyel gazdagítja a kortárs programkínálatot.

Forrás: MTI

2014. október 3., péntek

Kapcsolódó anyagok

What the Future?

Színházi társasjáték a mélyszegénységről

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

Több pályázatot nem fogadnak be már

Betelt a keret a rezidensek ösztöndíjprogramjában

Tovább


Bíznak az ágazati szereplők az új egészségügyi vezetésben

Huszadik alkalommal rendezett egészségügyi konferenciát a Világgazdaság című napilap. A Vállalkozó egészségügy – egészségügyi vállalkozások című rendezvényen az új kormány egészségügyi programját és a szakma ajánlásait ismertették. Itt tartotta meg szűzbeszédét a Nemzeti Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára, Szócska Miklós is. Mint az a konferencián kiderült, már megkezdődtek az ágazati szereplők és az egészségügyi vezetés között az egyeztető tárgyalások az új egészségügyi program kialakításának érdekében.

Tovább


Jön a parlagfű-szezon

Több mint tíz allergén növény virágpora van jelen a levegőben

Tovább


Az utolsó polihisztor

Albert Schweitzer Nobel-békedíjas német polihisztor, orvos, teológus, orgonaművész, zenetudós, író, a 20. század nagy humanistája 140 éve, 1875. január 14-én született.

Tovább


CAFe Budapest