VISSZA

Hivatásunk - 2018;13(2)


A legnagyobb kihívás, hogy célba érjen az információ


A legnagyobb kihívás, hogy célba érjen az információ
Tarcza Orsolya
| |
 
A MESZK alulról építkező struktúrájában fontos szerepet töltenek be a területi egységeket összefogó megyei szervezetek. Budapesten tíz, Jász-Nagykun-Szolnok megyében négy helyi szervezet működik, az ezek feladatait is koordináló elnökségek vezetőit kérdeztük.

Kapcsolódó anyagok

Filmet varázsolni az életből

A nyári forróság vonzza a kórokozókat

Szeniortorna - Idősebbek is elkezdhetik

Indulnak az idei MESZK-pályázatok!

Robotoké a jövő a szívsebészetben is

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Tartalomjegyzék:

Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

A szakminisztériumhoz került a szakképzés

Kamaránk régóta szorgalmazta, hogy az egészségügyi szakképzésekért az illetékes minisztérium feleljen, július 1-jével teljesült ez a szakmailag is megalapozott kívánalom.

Tovább


Funkcionális tréning

Egyre többször olvashatjuk az edzőtermek oldalán: funkcionális tréning. Sokunk számára nem egyértelmű, hogy mit is takar ez a fogalom. Mitől funkcionális? Mitől más, mint egy edzőtermi edzés, vagy mint egy alakformáló aerobikóra?

Tovább


,,Mi az árnyékban élünk, de jó is ez így”

,,Ma éreztem először eddigi szakmai életemben, hogy elismerik a munkámat, a rengeteg befektetett energiát, az álmatlan éjszakákat. Ez hatalmas erőt ad, kicsit megveregetem a saját vállam, hogy bármi lesz is, ez az én hivatásom, ennek élek és jó az, amit csinálok” - így fogadta Böjte Attila, az Országos Onkológiai Intézet műtős szakasszisztense, hogy az ,,Az év elhivatott fiatal szakdolgozója 2017” pályázat egyik jelöltje lett. Ez az élete, miközben 18 hónapos ikerfiai megtanították tervezve, felelősséggel élni.

Tovább


Kritikussá válik az ápolóhiány

A szakdolgozók hiánya mára felülmúlja az egészségügyben az orvosokét - ez volt a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) április 24-27. között megtartott XXX. kongresszusának legfőbb üzenete.

Tovább