VISSZA

A keresett cikk nem található!
Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

Egyidejűleg a betegjogokról

Miközben az egészségügyért felelős államtitkár az Országos Betegjogi és Dokumentációs Központ létrehozásáról beszélt, addig Szabó Máté ombudsman éppen a betegjogok védelmének hiányáról tartott beszámolót.

Tovább


A közforgalmú gyógyszerellátásban dolgozó gyógyszerészek által végzett rövid intervenció hatékonysága problémás alkoholfogyasztók esetében

A szemlézett közlemény szerint az alkoholfogyasztás világszerte évente 3,3 millió halálesetet okoz, ami az elhalálozások 5,9%-a. Az Egyesült Királyságban a gyógyszerészek és a patikai személyzet a nővérek és az orvosok után a harmadik legnagyobb számú egészségügyi szakma, és az elmúlt években Angliában a közforgalmú gyógyszerellátásban dolgozó gyógyszerészek egyre nagyobb feladatot kapnak a közegészségügy fejlesztésében. Mára a legtöbb patikában van privát beszélgetést lehetővé tevő konzultációs szoba is.

Tovább


MOME: erdei kápolna Pannonhalmán egy egyetemi kurzusra válaszolva

A teljes egészében kézzel készült építmény átadása augusztus 26-án naplemente előtt történt. A csoport olyan szakrális építményt kívánt létrehozni, amelyet bárki bármikor szabadon használhat imádkozásra, elmélkedésre, közösségi alkalmakra vagy éppen túrázás közbeni megpihenésre.

Tovább


Valóságos visszatérés egy metafizikai tájba vörös szőnyegen

– Hegedűs 2 László: A Nagy Fehérvári Árvíz
című kiállítása a Centrális Galériában

Tovább