VISSZA

A keresett cikk nem található!
Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

Enyhíthetik a pollenallergia tüneteit a probiotikus italok

A probiotikus italok enyhíthetik a pollenallergiák tüneteit - állítja a Wageningen UR PhD hallgatója, Yovonne Vissers. Csökkentik ugyanis bizonyos fehérjék szintjét, melyek a szénanátha tüneteinek kialakulásáért felelősek. Továbbá serkentik az allergiát csökkentő anyagok termelődését is. Különösen jó eredményeket értek el a Lactobacillus plantarum törzzsel.

Tovább


A HCV-fertőzés kezelése börtönökben

A Connecticuti büntetés-végrehajtási intézményekben a HCV-fertőzés kezelése pegilált interferonnal és ribavirinnel az esetek majdnem 50%-ában sikeres volt, de csak 1000-ből egy fogva tartottnál végezték el a szűrést.

Tovább


Elfelejthetjük a vitaminokat B-vitamin-pótlás és az Alzheimer-kór progressziója

A homocisztein magas szintje gyorsítja a dementia progresszióját, a folsav-, B6-vitamin- és B12-vitamin-pótlás csökkenti a homociszteinszintet, de a legújabb nagy vizsgálatban mégsem sikerült 18 hónapnyi vitaminpótlással lassítani az enyhe vagy közepesen súlyos Alzheimer-dementia progresszióját.

Tovább


Szexfüggőség - ürügy vagy valóság?

Egyre több híresség bukik le, vagy kényszerül kínos vallomásokra, amelyekből az derül ki, párjuk rendszeres megcsalásának hátterében kóros szexfüggőségük áll.

Tovább