VISSZA

Test-lélek-szellem egysége| |
 


Tudatosság Völgye címmel négynapos rendezvénysorozat kezdődik július 31-én. Taliándörögdön, a Művészetek Völgye fesztivál eseményeivel egy időben, ahol a résztvevők a test-lélek-szellem hármas egységét tanulmányozhatják behatóbban.

A rendezvény célja a tudatos életet élők és a társadalomért elkötelezettek, a gondolkodók és a művészek együttműködésének serkentése.

A Tudatosság Völgye rendezvény négy napján tucatnyi előadás foglalkozik a tudatos látásmóddal, többek között olyan előadók közreműködésével, mint Puszta Csaba, a 4D SzabadEgyetem alapítója, Dienes István elméleti fizikus és védakutató, Jásdi Kiss Imre magyarságkutató, Matek Kamill őstörténet-kutató vagy Varga Csaba szociológus.

A helyszínen lesznek jóga- és chi-kung-órák, ji-cüan és más mozgásművészeti programok a LEMangURIA szervezésében, beszélgetések neves előadókkal, különböző gyermek- és családi programok.

Esténként az Egység Média Színpadon fellép az egyszeri alkalomra összeálló UP!, az Ocho Macho, Deniz, a Mocsok 1 Kölykök, valamint Laár András és a Tündértantra is.

A Tudatosság Völgye napközbeni előadásai és a mozgásművészeti programok ingyenesen látogathatók, az esti koncerteken a Művészetek Völgye napijegyével lehet majd részt venni. A rendezvénysorozatra érvényesek a Művészetek Völgye egész napos és hétvégi belépői is.
A fesztivált az Egység Média valamint a Mogyorók Háza Kulturális Egyesület szervezi a Művészetek Völgye Kapcsolódó Falu együttműködésben.


2013. július 21., vasárnap

Kapcsolódó anyagok

Ha értjük a terápiát, könnyebb a lelki teher

Hatékony orvos-beteg kapcsolat a betegszervezetek közreműködésével

Az osztály, ahol beteg, orvos, szakdolgozó is figyelemre számíthat

Immunterápiás újdonságok a gyakorlatban

Harmadvonalbeli alkalmazott immmunterápiával elért komplett remisszió vesetumoros nőbetegnél

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

Egyfajta hormon segíti a stroke-osok felépülését

Egy, a növekedési hormonhoz hasonló anyag késői fázisban segíti a szélütésesek felépülését – fedezték fel a Göteborgi Egyetem munkatársai.

Tovább


Tanuljunk meg imádkozni a technika korában

A főszereplő egy végtelenül számító orvos. Rövid történetekből, mozzanatokból, belső monológokból felépített írás maradéktalanul megrajzolja a szinte már valószínűtlenül embertelen főszereplő életét. Az orvosi szociológia irodalmában jártasak talán csak a pályaválasztást alátámasztó hatások leírását hiányolhatják...

Tovább


Akár két métert is nőhet a világ tengereinek szintje 2100-ra

A tanulmány szerzői úgy vélik, ha ez a forgatókönyv valósul meg, 1,79 millió négyzetkilométernyi szárazföld (Magyarország területének mintegy 19-szerese) kerül víz alá. A veszteség nagy része élelemtermelő terület lenne, például a Nílus deltája. Banglades jelentős részén nehezen folytatódhatna az emberi élet, London, New York, Sanghaj és már világvárosok kerülnének veszélybe.

Tovább


Az életvégi döntések szabályozásáról - konferenciaajánló

Az ELTE ÁJK 2019. január 30.-án (szerda) 09.00-tól az ELTE ÁJK Kari Tanácsterem (Budapest V., Egyetem tér 1-3., fszt.) Autonómia, életvédelem, jogbiztonság - Az életvégi döntések szabályozásáról címmel konferenciát rendez.

Tovább


Test-lélek-szellem egysége