hirdetés

 VISSZA

Test-lélek-szellem egysége| |
 


Tudatosság Völgye címmel négynapos rendezvénysorozat kezdődik július 31-én. Taliándörögdön, a Művészetek Völgye fesztivál eseményeivel egy időben, ahol a résztvevők a test-lélek-szellem hármas egységét tanulmányozhatják behatóbban.

A rendezvény célja a tudatos életet élők és a társadalomért elkötelezettek, a gondolkodók és a művészek együttműködésének serkentése.

A Tudatosság Völgye rendezvény négy napján tucatnyi előadás foglalkozik a tudatos látásmóddal, többek között olyan előadók közreműködésével, mint Puszta Csaba, a 4D SzabadEgyetem alapítója, Dienes István elméleti fizikus és védakutató, Jásdi Kiss Imre magyarságkutató, Matek Kamill őstörténet-kutató vagy Varga Csaba szociológus.

A helyszínen lesznek jóga- és chi-kung-órák, ji-cüan és más mozgásművészeti programok a LEMangURIA szervezésében, beszélgetések neves előadókkal, különböző gyermek- és családi programok.

Esténként az Egység Média Színpadon fellép az egyszeri alkalomra összeálló UP!, az Ocho Macho, Deniz, a Mocsok 1 Kölykök, valamint Laár András és a Tündértantra is.

A Tudatosság Völgye napközbeni előadásai és a mozgásművészeti programok ingyenesen látogathatók, az esti koncerteken a Művészetek Völgye napijegyével lehet majd részt venni. A rendezvénysorozatra érvényesek a Művészetek Völgye egész napos és hétvégi belépői is.
A fesztivált az Egység Média valamint a Mogyorók Háza Kulturális Egyesület szervezi a Művészetek Völgye Kapcsolódó Falu együttműködésben.


2013. július 21., vasárnap

Kapcsolódó anyagok

Hogyan éljék túl lelkileg a dolgozók a krízishelyzetet?

Semmilyen orvosi kezelést ne hagyjunk abba!

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

Új vezérigazgató a hazai sanofi-aventis/Chinoin élén

Megtalálta utódját a sanofi-aventis/Chinoin vezérigazgatója, Frédéric Ollier. A Marokkóból Magyarországra érkező új vezető idén júliusban foglalja el helyét.

Tovább


Étrend-kiegészítőket, bölcsődéket és fürdőhelyeket vizsgálnak

ÁNTSZ: az étrend-kiegészítőket, a bölcsődéket és a fürdőhelyeket is kiemelten vizsgálják az idén

Tovább


Bázisinzulin-igény elhízott cukorbetegekben

Elhízott, 2-es típusú diabetesben szenvedő betegekben nagyobb dózisra van szükség hosszú hatású analóg inzulinokból.

Vizsgálatban az NPH, a detemir és a glargin inzulinok hatását hasonlították össze, és az éhomi vércukorszint ideális célértékét próbálták meg elérni.

Tovább


Szegénylegények és Szörnycsapda

Jancsó-hommage és magyar rövidfilmek a wiesbadeni fesztiválon

Tovább


Test-lélek-szellem egysége