hirdetés

JOGINYILATKOZAT

Az oldalon található tartalmi, technológiai elemek kizárólagos jogtulajdonosa a Literatura Medica Kiadó Kft., a www.elitmed.hu oldalon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a Literatura Medica Kiadó Kft. előzetes írásos beleegyezésével történhet.

A Literatura Medica Kiadó Kft. semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért és, különösen, a nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, várt, de elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az ő weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak.

A Literatura Medica Kiadó Kft nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, az oldal tartalmának törléséből eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

Literatura Medica Kiadó Kft. fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.

Az MTI hírügynökség honlapon felhasznált hírei szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

NAIH adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-52192/2012 és NAIH-52191/2012