hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap


Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap

| |
 

2016.október 6. Egy garantáltan egészségpolitika – és kreditpontmentes nap, cserébe tele őszinte tenniakarással, üzleti ambícióval és haladással.

Egy közös nap az orvosszakma méltóságát megtartva, ám nem elhallgatva a magánpraxis piaci kényszerét, a működés és növekedés zálogát az üzletileg sikeres megoldásokért, hogy a magánegészségügy egyet jelentsen az orvosokhoz és szakmához méltó feltételekkel és a páciensbarát megoldásokkal.
Mit hozunk?

 • az ország vezető szakértőit

 • megkerülhetetlen praxisokat

 • esettanulmányokat

 • tényeken alapuló tudást

 • versenyhelyzetben bizonyító szakembereket

 • sikeres praxist megalkotó szakorvosokat

 • és egy kis humort • Az állami egészségügyi fiaskók mellett professzionális magánklinikák és sikeres egészségügyi vállalkozások is a sajtó és a lakosság figyelmének rivaldafényében sütkérezik, illetve pénzügyi – és szakmai befektetők megjelenése jelzi, egy forrongó piac pezsgésében vagyunk.

  Míg a piac részben a csillogó magánklinikákra figyel, addig legtöbben még mindig a saját erőből kialakított lakásrendelőkben szolgálják ki a pácienseket és a rendelői munka, ügyelet, továbbképzések feladatai mellett menedzselik a magánpraxisuk mindennapjait.


  Miért tartson velünk, mit tudhat meg?

  Ennek az intenzív, „mesterképző” napnak a keretében a magánpraxis-marketing szakértői, a páciens kommunikációs piac irányítói és sikeres magánpraxisok vezetői szólalnak meg. Mindegyikükre jellemző, hogy szívén viseli a magyar páciensek és a gyógyítás helyzetét és tenni, fejleszteni, valamint változtatni szeretne.

  A gyógyítás nincs ellentmondásban a professzionális üzleti szemlélettel, sőt a marketing, a folyamatos betegkommunikáció segíti a rendelőt a legkorszerűbb műszerek beszerzésében, a még jobb segítő személyzet megfizetésében és a kényelmes munkafeltételek kialakításában.

  Ebben a marketingnek és a kommunikációnak kulcsszerepe van, melyet a nagyok már tudnak és a kisebb rendelőkben is kezd megfogalmazódni az igény.


  További információ és jelentkezés: http://nagymaganpraxisnap.hu/

  (x)

  Kulcsszavak

  konferenciaajánló, konferencia, magánpraxis

  Kapcsolódó anyagok

  Harcoljunk együtt a CoVID-19 ellen! CoVID-19 live discussion webcast series

  - Könnyek a tudományos kongresszuson - Telt ház a kamara második tudományos napján

  Hozzászólások:

  Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

  A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


  Extra tartalom:

   
  ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

  Fenntartható megoldás az infekciók kezelésére

  Az antimikrobiális rezisztencia (AMR) a mikrobák rezisztenciája az ellenük adott szerekkel szemben (cikkünk főként a baktériumok rezisztenciájára tér ki). Az AMR növekedése korunk egyik legnagyobb kihívása: évente 700 ezer ember hal meg emiatt és ez a szám 2050-re 10 millióra emelkedhet. Bár leginkább a fejlődő országok érintettek, nem tekinthető helyi problémának, hisz bolygónk egy gyors repülőjárattal 1 nap alatt körbeutazható, és baktériumaink is velünk utaznak…

  Tovább


  Bilasztin, nem szedáló antihisztamin használata krónikus urtikária esetén, már gyermekkorban is

  Az allergiás betegségek, allergiás nátha, urtikária első vonalbeli kezelésére nem szedáló, második generációs antihisztaminok javasoltak. Az egyik legújabb második generációs antihisztamin a bilasztin, amellyel nemcsak felnőtt-, hanem gyermekvizsgálatok is történtek.

  Tovább


  Prix Galien elismeréssel díjazták a világ első BCL-2 gátló hatásmechanizmusú gyógyszerét, melyet a krónikus limfoid leukémia kezelésére Európában az AbbVie törzskönyvezett elsőként

  A gyógyszerkutatás Nobel-díjának tekintett Prix Galien Gálán évről évre felsorakoznak a világ legfontosabb farmakológiai innovációi és a kutatási eredményei. Idén a „Legjobb Gyógyszerészeti Termék” díjat a Venclexta (US)/Venclyxto (EU) (venetoklax) kapta, ami az első törzskönyvezett BCL-2 inhibitor. Az új hatásmechanizmusú gyógyszert elsőként az onko-hematológiai indikációk közül a krónikus limfoid leukémia (CLL) kezelésére fejlesztette ki közösen a Genentech és az Abbvie. A készítményt az Amerikai Egyesült Államokban a két vállalat együttesen, míg az Amerikai Egyesült Államokon kívül az AbbVie forgalmazza.

  Tovább


  Diabetológiai készítmény nyerte az Év Gyógyszere 2016 díjat

  A empagliflozin hatóanyagú gyógyszer nyerte 2016-ban az Év Gyógyszeredíjat, amelyet a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság ítél oda minden évben olyan gyógyszerkészítménynek, amely jelentős tudományos felfedezésen alapul és hiánypótló szerepet tölt be a terápiában. A gyógyszer diabétesz kezelésében alkalmazott olyan terápia, amely a vércukorszintre és a kardiovaszkuláris eseményekre egyaránt hatással van. A díj átadására ünnepélyes keretek között a Vigadó Makovecz dísztermében került sor

  Tovább