TARTALOM

 VISSZA

 


Tudatos jelenlét a 21.században - elméletben és gyakorlatban


Tudatos jelenlét a 21.században - elméletben és gyakorlatban

| |
 

A Magyar Pszichiátriai Társaság 2020. évi Vándorgyűlésének előzetes workshopjaként akkreditált képzés, mely a konferencián való részvételtől függetlenül minden érdeklődő számára nyitott.

A workshop résztvevő betekintést nyerhetnek az ősi gyakorlatok tradicionális és tudományos hátterébe. Ezen túlmenően kitekintést kapnak arra is, hogy mindez miként alkalmazható napjaink kihívásai között (pl. mit tehetünk azért, hogy a digitális világ mellékhatásait elkerülhessük), illetve hogyan szövődik a mindfulness a különböző határterületekkel (pl. ökológia és traumafeldolgozás).

Előadók:
Bánki M. Csaba, pszichiáter, pszichofarmakológus, címzetes egyetemi tanár;
Purebl György, PhD, pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos ;
Szondy Máté, PhD, klinikai szakpszichológus, mindfulness oktató;
Nyitray Kornélia, orvos, mindfulness oktató

Az előadások mellett saját élményű tapasztalatot is szerezhetsz, a mindfulness gyakorlatokat Szondy Máté és Nyitray Kornélia mindfulness tanárok vezetik.

A részvételi díj: 18 000 Ft.

A rendezvény szakemberek számára (addiktológia, háziorvostan, klinikai szakpszichológus, neurológia, orvosi rehabilitáció a pszichiátria területén, pszichiátria, pszichotherápia) akkreditált, OFTEX kódja SE-TK/2020.I./00068. Pontértéke 16 pont (a konferencián való részvételért járó pontokon felül).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Bővebb információ és jelentkezés:
https://mindfulnelly.hu/eloadasok/mindfulness-szakmai-workshop

Kulcsszavak

mindfulness, meditáció, CME, MPT

Kapcsolódó anyagok

Szimptómás trigemino-autonóm tünetcsoport fejfájás nélkül

Az első hazai mindfulness-konferencia

Evészavar Kongresszus 2018

A dimetiltriptamin szerepe a szervezetben

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Richter Témapályázat 2020 – Pályázati felhívás

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázati felhívást tesz közzé, már megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes tudományos kutatási tevékenységek támogatására. A pályázat első körben nyílt jellegű, míg a második fordulóban meghívásos és pénzdíjazott.

Tovább


Koronavírus: az innovatív gyógyszergyártók európai közössége egyesült erővel csatlakozik a küzdelemhez

Az új koronavírus-járvány népegészségügyi és humanitárius jelentőségét figyelembe véve globális fellépést kíván mind a járványban már érintettek kezelése, a járvány megfékezése, és nem utolsósorban a jövőbeni járványok megelőzését tekintve. Ebben az erőfeszítésben aktív szereplőként kíván részt venni az innovatív gyógyszergyártók európai közössége.

Tovább


Elhunyt Bartha Jenő dr.

Dr. Bartha Jenő nyugalmazott egyetemi docens (SE Élettani Intézet) 2020.január 6.-án, életének 84. évében elhunyt.

Tovább


Az innovatív gyógyszergyártók üdvözlik az új terápiák társadalombiztosítási befogadását

Több terápiás területen összesen 26 új gyógyszerkészítmény, illetve indikáció támogatásba történő befogadásáról határozott az egészségügyi kormányzat – jelentette be pénteken Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) minisztere. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) üdvözli a Kormány döntését, és bízik benne, hogy a döntések és befogadások üteme a jövőben tovább gyorsul, és a készítmények az eljárások lebonyolítását követően minél hamarabb eljutnak a betegekhez.

Tovább