TARTALOM

 VISSZA

 


Szűrés a patikában| |
 

Dr. Mikola Bálintot a patikák és a gyógyszerészek gyógyszerterápia-menedzsmentbe történő mélyebb bevonásának lehetőségéről, illetve a gyógyszertárak az alapellátásában elfoglalt szerepének megerősítéséről kérdeztük.A gondozási program alapjául szolgáló infokummunikációs rendszer magyar fejlesztésű világújdonság, és túl a prevencióban említett alkalmazásán lehetőséget nyújt az ellátórendszerben bárhol keletkezett betegadatok adatvédelmi szempontból egyedülállóan biztonságos áramoltatására, cseréjére, beleértve magát a beteget, vagy egészséges állampolgárt is mint az adat tulajdonosát. Ebből kifolyólag nemcsak a prevenciós programok, hanem telemedicinális, távdiagnosztikai, és távkonzultációs, sőt beteggondozási, -irányítási és életútmenedzselő programok alapjául is alkalmazható.


eLitMed.hu

Kapcsolódó anyagok

A gyógyszergyár és az egyetem összefogása – ahol a tudás és a tőke találkozik

A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségének új elnöksége

Immunonkológiai terápia a nem kissejtes tüdőrákban szenvedő betegeknél

Az art brut és a spiritiszta festészet

Bájos portrék, véres háborúk, pusztító járványok

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Közel 600 növényfaj halt ki

Több millió egyéb faj fennmaradása múlik a növények túlélésén, köztük az emberé is. Ezért fontos annak ismerete, hogy mely növényeket, mely területekről veszítjük el, az ilyen információk segítik a fajmegőrző programok munkáját...

Tovább


A dunai limes helyszíneivel foglalkozó kutatóközpontot adtak át Pécsett

A Római Birodalom egykori határvonala, a dunai limes lelőhelyeivel foglalkozó kutatóközpontot adtak át kedden a baranyai megyeszékhelyen - közölte az MTI-vel a Pécsi Tudományegyetem (PTE).

Tovább


A globális felmelegedés 17 százalékkal csökkentheti a vizek élővilágát

A globális felmelegedés 17 százalékkal csökkentheti a vizek élővilágát. A világ óceánjai hal- és egyéb állatállományának egy hatodát veszíthetik el a évszázad végére, ha a klímaváltozás a jelenlegi mértékben zajlik - vélik tengerbiológusok.

Tovább


Artery 2019

Artery 2019 konferencia Budapesten kerül megrendezésre október 10-12 között. Absztraktbeadási határidő: 2019 június 24. Korai regisztráció határideje: 2019 augusztus 9.

Tovább


Szűrés a patikában