TARTALOM

 VISSZA

 


Elhunyt Bartha Jenő dr.


Elhunyt Bartha Jenő dr.

| |
 

A LAM Szerkesztősége szomorú szívvel adja közre az alábbi gyászjelentést.

Dr Bartha Jenő, ny. egyetemi docens, az SE Éllettani Intézet munkatársa, aki a LAM tudományos főmunkatársa és szerkesztőségi tagja is volt 1991-2008 között, 2020. január 6-án, életenek 84. évében elhunyt.

Hirtelen, fájdalmak es szenvedés nélkül távozott közülünk, halála mégis megrendítő.
Az életéről szóló Megemlekezésre kerül sor a Magyar Tudományos Akadémia Felolvasótermében a család, a barátok és a volt kollégák körében 2020. februar 9-en, vasarnap, 15 orakor (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.).

A család szeretettel várja a megemlékezésre mindazokat, akik ismerték és szerették őt.

A LAM Szerkesztősége

Kulcsszavak

gyászhír, SE Élettani Intézet, LAM

Kapcsolódó anyagok

A sclerosis multiplex néhány aktuális kérdése: a szekunder progresszív forma

Van remény, hogy felfrissül, megfiatalodik a szakma

Praeeclampsia − 2019

Hypertonia és terhesség

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Richter Témapályázat 2020 – Pályázati felhívás

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázati felhívást tesz közzé, már megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes tudományos kutatási tevékenységek támogatására. A pályázat első körben nyílt jellegű, míg a második fordulóban meghívásos és pénzdíjazott.

Tovább


Koronavírus: az innovatív gyógyszergyártók európai közössége egyesült erővel csatlakozik a küzdelemhez

Az új koronavírus-járvány népegészségügyi és humanitárius jelentőségét figyelembe véve globális fellépést kíván mind a járványban már érintettek kezelése, a járvány megfékezése, és nem utolsósorban a jövőbeni járványok megelőzését tekintve. Ebben az erőfeszítésben aktív szereplőként kíván részt venni az innovatív gyógyszergyártók európai közössége.

Tovább


Az innovatív gyógyszergyártók üdvözlik az új terápiák társadalombiztosítási befogadását

Több terápiás területen összesen 26 új gyógyszerkészítmény, illetve indikáció támogatásba történő befogadásáról határozott az egészségügyi kormányzat – jelentette be pénteken Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) minisztere. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) üdvözli a Kormány döntését, és bízik benne, hogy a döntések és befogadások üteme a jövőben tovább gyorsul, és a készítmények az eljárások lebonyolítását követően minél hamarabb eljutnak a betegekhez.

Tovább


Tudatos jelenlét a 21.században - elméletben és gyakorlatban

A Magyar Pszichiátriai Társaság 2020. évi Vándorgyűlésének előzetes workshopjaként akkreditált képzés, mely a konferencián való részvételtől függetlenül minden érdeklődő számára nyitott.

Tovább