hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Állj fel Te is a szegénység ellen!| |
 


2010. szeptember 17-én, 17 órakor a Stand Up Against Poverty nevű nemzetközi kezdeményezés, a Szegénység Elleni Év keretein belül kerül megrendezésre. A budapesti Erzsébet téren egyszerre állunk fel azzal a céllal, hogy felhívjuk a a világ vezetőinek figyelmét azon ígéretükre, mely szerint 2015-ig megszüntetik a szegénységet a Földön, illetve más, 2000-ben elfogadott Millenniumi Fejlesztési Céljaira.Az eseményen felszólal: Bódis Kriszta dokumentumfilm rendező és Elek Dóra, a Szegénység Elleni Év arca, a Magyar ENSZ Társaság egy tagja, az Amnesty International kampánykoordinátora, a Magyar Vöröskereszt képviselője

Kapcsolódó anyagok

Hogyan éljék túl lelkileg a dolgozók a krízishelyzetet?

Semmilyen orvosi kezelést ne hagyjunk abba!

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Benyújtották a szegedi lézeres kutatóközpontot is működtetető konzorcium létrehozásáról szóló kérelmet

Benyújtották a szegedi lézeres kutatóközpont, az ELI-ALPS-ot a jövőben működtető nemzetközi konzorcium létrehozásáról szóló kérelmet Brüsszelben - tájékoztatta az intézmény pénteken az MTI-t.

Tovább


Hogyan viszonyulunk a mentális betegekhez?

Online lakossági kérdőív készült a mentális betegekkel kapcsolatos attitűdök vizsgálatához. A Simon Lajos egyetemi docens, pszichiáter, pszichoterapeuta által vezetett kutatócsoport a mentális zavarral élőket érintő stigmatizáció felmérésére és a hazai antistigma programok hatásvizsgálatára vállalkozott. A cél a hatékony nemzeti antistigma program kidolgozása.

Tovább


COVID-19 pandémia testi és mentális jóllétre tett hatásai - nemzetközi felmérés

The Collaborative Outcomes study on Health and Functioning during Infection Times (COH-FIT) egy nagy nemzetközi felmérést végző projekt, amely a koronavírus pandémia (COVID-19) által érintett országok egész lakosságára irányul. A projektben majdnem 200 kutató vesz részt több mint 35 országban, több nemzeti és nemzetközi szakmai szervezet hozzájárulásával. A COH-FIT projekt célja a kockázati és a védelmet nyújtó tényezők azonosítása, amelyek tájékoztatást nyújtanak a COVID-19 pándémiát megelőző és beavatkozó programok számára, illetve a jövőben előforduló más pándémiák számára.

Tovább


Állj fel Te is a szegénység ellen!