hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Szakmapolitika


Szakmapolitika

| |
 

1. Jelentkezés a zalakarosi gyermekreumatológiai napok (2014.szeptember 5-6) találkozóra, jelentkezési oldalon: https://www.surveymonkey.com/s/G2PPCFG, ha nem működik, Dr.Constantin Tamás e-mail -címén (tamasconstantin@gmail.com).

A meetingen kötetlen formában az érdekes eseteket, érdemes témákat beszéljük meg.

2. Az MRE Gyermekreumatológiai Szekció Közgyűlésének 2014 évi hivatalos éves ülésének időpontja: 2014. szeptember 06. 08 óra (első meghirdetés), második meghirdetés időpontja: 2014. szeptember 06. 09 óra, helye: GRÁNIT Gyógyfürdő Zrt. 8749 Zalakaros, Thermál u. 4.

Témája: A régi és a Magyar Reumatológusok Egyesülete Gyermekreumatológiai Szekciójának változásokkal egységes szerkezetbe foglalt, új Alapító Nyilatkozatának megbeszélése.

Elsősorban az alapító okirat módosítását szeretnénk alaposan végig gondolni közösen és a The Paediatric Rheumatology INternational Trials Organisation (PRINTO) hírekről, ügyekről számolunk be.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!


Kulcsszavak

gyermekreuma, konferencia

Kapcsolódó anyagok

Harcoljunk együtt a CoVID-19 ellen! CoVID-19 live discussion webcast series

- Könnyek a tudományos kongresszuson - Telt ház a kamara második tudományos napján

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Beszélgetés Bálint Géza főorvossal

Beszélgetés, Dr. Bálint Géza főorvossal az ORFI volt főigazgatójával, a magyar reumatológia egyik legismertebb kiváló orvosával, a humanista orvoslásról 80. születésnapja és Huszár Tibor „Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral” című könyv megjelenése kapcsán.

Tovább


Részletek az MRE Gyermekreumatológiai szekció 2015. évi elnökségi Beszámolójából

Fontos esemény volt számunkra -2015. október 16- a Gyermekreumatológiai Szekció Tudományos Ülése. Az MRE Gyermekreumatológiai szekciójának Alapszabályzata alapján ezen a napon új vezetőséget választottunk, majd a későbbiekben megválasztottuk az elnököt és a titkárt.

Tovább


Kedves Kollégák!

Szeretettel köszöntelek Benneteket az Új esztendőben és kívánok Mindenkinek nagyon jó egészséget, boldog évet! Úgy gondolom sikeres év áll mögöttünk, 2015 gazdag volt eseményekben, sikerült több alkalommal találkoznunk, tennünk a magyar gyermekreumatológiai fejlődéséért.

Tovább


Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral

A Corvina Kiadó gondozásában megjelent Huszár Tibor Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral című kötete.

Tovább


Szakmapolitika