TARTALOM

 VISSZA

 


Tisztelt Kollégák!


Tisztelt Kollégák!

| |
 

Sok szeretettel köszöntök Mindenkit az első Gyermekreumatológiai Hírlevél kapcsán!

A Magyar Reumatológusok Egyesületének (MRE) Gyermekreumatológiai Szekciója legutóbbi Tudományos Ülésén (2012. november 29-december 01) Pécsett, a tagság nagy örömmel fogadta a hírlevél alakulását.

Célunk a tagság közötti évközi kapcsolattartás, új közérdekű szakmai információk, hírek eljuttatása azokhoz a kollégákhoz, akik korábban e-mail címüket rendelkezésünkre bocsájtották.

A hírlevél több részből áll. A szakmai újdonságok mellett szakmapolitikai információkat is tervezünk kiküldeni, valamint egy-egy érdekes tanulságos esetet, "Mazsolák" link alatt vagy Quiz formájában. Szeretnénk kulturális fórumokra is felhívni a figyelmüket. Volt kongresszusok diáit, amennyiben a szerzők rendelkezésünkre bocsájtják, tárolnánk, hogy érdeklődés esetén egy-egy témát még alaposabban át lehessen tekinteni.

A leendő felnőtt és gyermekreumatológiai kongresszusok időpontjait, helyeit, más kapcsolódó hazai és nemzetközi társaságok elérhetőségeit tennénk közé, szeretnénk a gyermek és felnőttgyógyászat közötti átmenetet javítani.

Az Archívumnál korábbi fontos eseményekről olvashatnak.

A Sugallat linknél lehet feliratkozni és leiratkozni a Hírlevélre és egyben az eLitMed weboldalhoz kapcsolódni, ahol több Tudományos folyóiratba lapozhatunk bele, virtuálisan.

Remélem felkeltettem érdeklődésüket és a most induló hírlevéllel is hozzájárulunk a hazai gyermekreumatológia fejlődéséhez.


Tisztelettel üdvözli Önt,


Dr. Orbán Ilonka,
az MRE Gyermekreumatológiai Szekciójának elnökségi tagja


Kapcsolódó anyagok

Így készült a Mayo Clinic kórházainak hálózata a COVID-19-járványra

Melyek a fogászati sürgősségi ellátás körébe tartozó beavatkozások?

Koronavírus kisokos

USA: Tíz hét a görbe letöréséig?

A SARS-CoV-2-re adott antitest válasz COVID-19 betegekben

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Beszélgetés Bálint Géza főorvossal

Beszélgetés, Dr. Bálint Géza főorvossal az ORFI volt főigazgatójával, a magyar reumatológia egyik legismertebb kiváló orvosával, a humanista orvoslásról 80. születésnapja és Huszár Tibor „Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral” című könyv megjelenése kapcsán.

Tovább


Részletek az MRE Gyermekreumatológiai szekció 2015. évi elnökségi Beszámolójából

Fontos esemény volt számunkra -2015. október 16- a Gyermekreumatológiai Szekció Tudományos Ülése. Az MRE Gyermekreumatológiai szekciójának Alapszabályzata alapján ezen a napon új vezetőséget választottunk, majd a későbbiekben megválasztottuk az elnököt és a titkárt.

Tovább


Kedves Kollégák!

Szeretettel köszöntelek Benneteket az Új esztendőben és kívánok Mindenkinek nagyon jó egészséget, boldog évet! Úgy gondolom sikeres év áll mögöttünk, 2015 gazdag volt eseményekben, sikerült több alkalommal találkoznunk, tennünk a magyar gyermekreumatológiai fejlődéséért.

Tovább


Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral

A Corvina Kiadó gondozásában megjelent Huszár Tibor Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral című kötete.

Tovább


Tisztelt Kollégák!