TARTALOM

 VISSZA

 


Kedves Kollégák!


Kedves Kollégák!
Orbán Ilonka
| |
 

Hosszabb szünet után szeretnék néhány újdonságot ismételten megosztani Veletek.

Ezúttal szakmai anyagként, főleg azoknak akik nem tudtak részt venni múlt évi Tudományos Ülésünkön Debrecenben, egy -egy elhangzott előadás diasorozatát tesszük közkinccsé. Érdekes, jó hangulatú Tudományos Ülésünk volt, ezúttal is köszönjük a szervezőknek.

Idei Ülésünket, több kollégánk kérésére a Magyar Immunológiai Társaság Gyermekimmunológiai Munkacsoportjával közösen, a gyermekreumatológiai és gyermekimmunológiai ,,testvérbetegségek,, témakörében, két egymásutáni napon, de szétválasztva, Budapesten tervezzük. 2015. október 16 -án inkább gyermekreumatológiai, 17 -én gyermekimmunológiai témák kerülnek napirendre. Időpont tehát: 2015. október16-17, helyszín: Budapest, a pontosabb információkat a későbbiekben közzétesszük.

Szeretném felhívni figyelmeteket az idei Rómában tartandó EULAR (2015 junius 10-13)-on megrendezendő PReS Kongresszusra illetve a következő évi XXIII. PreS Kongresszusra, mely Genovában lesz 2016 szeptember 24-27 között.

Szakmai hírek mellett szives figyelmetekbe ajánlom Professzor Dr.Gömör Béla Szegedi Szűts István - az elfeledett emigráns művész könyvét és recenzióját. A könyv Szegedi Szűts István művészeti pályafutását és emberi alkatát ábrázolja.Gondolatébresztő az emberi törekvés, sokoldalúság, a szerzői kutatás, az ismeretlen megismerése, megismertetése. Pihentető, üdítő és mégis komoly olvasmány a kikapcsolódni vágyóknak.

Orbán Ilonka
2015. május 18.


Kulcsszavak

beköszöntő, gyermekreuma

Kapcsolódó anyagok

Kedves Olvasóink!

Tisztelt Kollégák!

Kedves Olvasóink!

Kedves Olvasóink!

Tisztelt Kollégák!

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Beszélgetés Bálint Géza főorvossal

Beszélgetés, Dr. Bálint Géza főorvossal az ORFI volt főigazgatójával, a magyar reumatológia egyik legismertebb kiváló orvosával, a humanista orvoslásról 80. születésnapja és Huszár Tibor „Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral” című könyv megjelenése kapcsán.

Tovább


Részletek az MRE Gyermekreumatológiai szekció 2015. évi elnökségi Beszámolójából

Fontos esemény volt számunkra -2015. október 16- a Gyermekreumatológiai Szekció Tudományos Ülése. Az MRE Gyermekreumatológiai szekciójának Alapszabályzata alapján ezen a napon új vezetőséget választottunk, majd a későbbiekben megválasztottuk az elnököt és a titkárt.

Tovább


Kedves Kollégák!

Szeretettel köszöntelek Benneteket az Új esztendőben és kívánok Mindenkinek nagyon jó egészséget, boldog évet! Úgy gondolom sikeres év áll mögöttünk, 2015 gazdag volt eseményekben, sikerült több alkalommal találkoznunk, tennünk a magyar gyermekreumatológiai fejlődéséért.

Tovább


Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral

A Corvina Kiadó gondozásában megjelent Huszár Tibor Beszélgetőkönyv Bálint Géza professzorral című kötete.

Tovább


Kedves Kollégák!