hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Elhunyt Bartha Jenő dr.


Elhunyt Bartha Jenő dr.

| |
 

A LAM Szerkesztősége szomorú szívvel adja közre az alábbi gyászjelentést.

Dr Bartha Jenő, ny. egyetemi docens, az SE Éllettani Intézet munkatársa, aki a LAM tudományos főmunkatársa és szerkesztőségi tagja is volt 1991-2008 között, 2020. január 6-án, életenek 84. évében elhunyt.

Hirtelen, fájdalmak es szenvedés nélkül távozott közülünk, halála mégis megrendítő.
Az életéről szóló Megemlekezésre kerül sor a Magyar Tudományos Akadémia Felolvasótermében a család, a barátok és a volt kollégák körében 2020. februar 9-en, vasarnap, 15 orakor (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.).

A család szeretettel várja a megemlékezésre mindazokat, akik ismerték és szerették őt.

A LAM Szerkesztősége

Kulcsszavak

gyászhír, SE Élettani Intézet, LAM

Kapcsolódó anyagok

A cianokobalamin és a kolekalciferol szinergikusan segíti a funkcionális és hisztopatológiai ideggyógyulást patkánymodellben

A sclerosis multiplex néhány aktuális kérdése: a szekunder progresszív forma

Van remény, hogy felfrissül, megfiatalodik a szakma

Praeeclampsia − 2019

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Benyújtották a szegedi lézeres kutatóközpontot is működtetető konzorcium létrehozásáról szóló kérelmet

Benyújtották a szegedi lézeres kutatóközpont, az ELI-ALPS-ot a jövőben működtető nemzetközi konzorcium létrehozásáról szóló kérelmet Brüsszelben - tájékoztatta az intézmény pénteken az MTI-t.

Tovább


Hogyan viszonyulunk a mentális betegekhez?

Online lakossági kérdőív készült a mentális betegekkel kapcsolatos attitűdök vizsgálatához. A Simon Lajos egyetemi docens, pszichiáter, pszichoterapeuta által vezetett kutatócsoport a mentális zavarral élőket érintő stigmatizáció felmérésére és a hazai antistigma programok hatásvizsgálatára vállalkozott. A cél a hatékony nemzeti antistigma program kidolgozása.

Tovább


COVID-19 pandémia testi és mentális jóllétre tett hatásai - nemzetközi felmérés

The Collaborative Outcomes study on Health and Functioning during Infection Times (COH-FIT) egy nagy nemzetközi felmérést végző projekt, amely a koronavírus pandémia (COVID-19) által érintett országok egész lakosságára irányul. A projektben majdnem 200 kutató vesz részt több mint 35 országban, több nemzeti és nemzetközi szakmai szervezet hozzájárulásával. A COH-FIT projekt célja a kockázati és a védelmet nyújtó tényezők azonosítása, amelyek tájékoztatást nyújtanak a COVID-19 pándémiát megelőző és beavatkozó programok számára, illetve a jövőben előforduló más pándémiák számára.

Tovább