hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


iPhone alkalmazásokkal kísérhetik terhességüket a kismamák


iPhone alkalmazásokkal kísérhetik terhességüket a kismamák

| | |
 


A modern kismamák ma már az iPhone-juk segítségével is követhetik terhességük alakulását.

A Stuff magazin összeállításában sorolta fel a ma elérhető legjobb iPhone alkalmazásokat, amelyeket várandós kismamáknak terveztek.

iPregnancy Ez az alkalmazás a terhesség idejét követi és egyúttal könnyen kalkulálható vele a kismama testtömeg indexe, így folyamatosan szem előtt tartható, mennyi plusz súllyal gyarapodott a leendő anyuka. Rögzíthetők benne az orvosi vizsgálatokra vonatkozó jegyzetek és a babára vonatkozó létfontosságú adatok is. A szolgáltatásokhoz tartozik egy utónév-szótár is, ha a leendő babának még nem volna meg a neve.
dad2be Ez az alkalmazás nem a kismamáknak, hanem a várandós anyukák férjeinek szól, amely olyan praktikus tanácsokkal szolgál a jövőbeli apukáknak, hogy a terhesség alatt milyen dolgokra legyenek figyelmesek, ha el akarják kerülni a hormonoknak köszönhetően nagy érzelmi ingadozásokat is produkáló kedvesük haragját.

Pimp My Ultrasound Ez az alkalmazás csak szórakoztatóértékkel bír - de egyeseknek éppen erre van szükségük. A leendő szülők az ultrahangkép feltöltése után a még meg nem született gyermeküket számtalan kellékkel és ruhadarabbal öltöztethetik fel.
Foods to avoid even pregnant Ez az alkalmazás a terhesség során gyakran a kiamamákra törő éhség kezelésében segít. Nem elmulasztja azt, hanem tanácsot ad, milyen ételek kerülendők akkor, amikor gyorsan kell csillapítani a kismama éhségét.
Baby names wizard Ez az alkalmazás 25 000 nevet tartalmaz, amelyek között lehet szűrni nem, jelentés, eredet és népszerűség szerint is. Hasznos mindenkinek, aki már várja vagy aki még csak tervezi az utódot.

Forrás: Medipress


Kapcsolódó anyagok

Hogyan éljék túl lelkileg a dolgozók a krízishelyzetet?

Semmilyen orvosi kezelést ne hagyjunk abba!

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Akusztikus képalkotás körvonal detektálással

A visszavert hang láthatóvá teszi az objektumokat. A szonárt a hajózásba használják, hogy információt szerezzenek a tengerfenékről vagy a halrajokról, míg a nőgyógyászok az ultrahang felvételeket arra használja, hogy a magzatokat tanulmányozzák az anyaméhben. Akusztikus eljárással, ultrahanggal anyagvizsgálatot is végezhetnek, hogy rendszeresen ellenőrizzék a vasúti sínek repedéseit vagy a repülőgép tartószerkezeteit.

Tovább


Mobiltelefonos navigációs szolgáltatások az idősebb korosztály számára – lépésről lépésre vezetik őket útjukon

Finnországban a VTT Technical Research Centre kifejlesztett egy olyan mobiltelefon-alapú navigációs szolgáltatást a rászoruló éltesebb generációk számára, amely a megfelelő címre kalauzolja el az idősebb felhasználókat abban az esetben is, ha elvesztek egy számukra idegen városban. A mobiltelefonos navigációs alkalmazás egy európai projekt eredménye, s a szolgáltatás segítségével az idősek a tömegközlekedést is képesek használni, valamint segíti őket az útvonal összes szakaszán.

Tovább


Egy App naponta kétszer, s még a fogorvosod nevét is elfelejted

A British Dental Journal által közzétett kutatás eredménye azt mutatja, hogy a „Brush DJ” nevű mobiltelefonos applikáció használata, mely azt célozza, hogy ösztönözze a fiatalokat, hogy magukévá tegyék és fenntartsák a hatékony orális egészségügyi ellátási rutin tényeken alapuló technikáit, hatékony, és eléri céljait. A "Brush DJ" 2011 végén indult útjára az Apple App Store-ban,, és 2013-ban felvételt nyert a NHS által kiválasztott Egészségügyi Alkalmazások Könyvtárában. 2015 februárjáig a Brush DJ-t, amely ingyenes, és nem tartalmaz reklámokat vagy app-vásárlásokat,, már több mint 197.000 júzer letöltötte 188 országban. Az alkalmazást bármilyen típusú fogkefével használni lehet .

Tovább


Törvények egyengethetik az e-egészségügy fejlesztését Németországban

Az e-egészségügyi törvényjavaslat, amit ezév tavaszán nyújtottak be, pontos határidőket tűz ki az e-egészségügy infrastruktúrájának kialakítására és az eHealth (elektronikus egészségügyi) szolgáltatások bevezetésére. A megvalósítás mielőbbi előmozdítására szankciókat és ösztönzőket egyaránt alkalmazni fognak a német egészségügyben.

Tovább


iPhone alkalmazásokkal kísérhetik terhességüket a kismamák