hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Válogatott - kiállításmeghívó


Válogatott - kiállításmeghívó

| |
 

Vári Zsófia 1986-ban született, diplomáját az Accademia di Belle Arti di Brera milánói képzőművészeti akadémián szerezte. 2011-ben Milánóban volt első önálló kiállítása. Azóta számos csoportos és egyéni kiállítás résztvevője. Eddig munkáinak sajátos ismertetőjele, hogy tust, pasztellt, akrilt és szenet egyszerre használ képein.
Vári Zsófia Válogatott című kiállításmegnyitója 2015.július 23.-án 19.30-kor kezdődik a Brody Studios galériában. (1064 Budapest Vörösmarty u. 38.). A belépéshez a vanda@brodyhouse.com címre küldött regisztrációs e-mail szükséges.

Forrás:
http://zsofiavari.com


Kulcsszavak

kiállítás, kiállításmegnyitó

Kapcsolódó anyagok

A Lényeg elérése

Aki bújt, aki nem

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Programajánló: Bartók, Jazz, Kékszakállú herceg vára

A Blaubart (Kékszakáll) egy svájci klasszikus-jazz trió, melynek vezércsillaga Bartók zenéje. Amikor ebben a formációban elkezdtek zenélni és felmerült az igény, hogy a saját kompozíciók és az improvizálás mellett klasszikust is játszanak...

Tovább


Shakespeare Fesztivál 2016 Gyula

2005 óta rendezik meg július elején a tíznapos Shakespeare Fesztivált, amellyel a Gyulai Várszínház kilépett a nemzetközi fesztiválok közé. A fesztivál hírnevét többek között az is bizonyítja, hogy világhírű rendezők hozzák el előadásaikat és neves színházak jelentkeznek, hogy produkciójukat bemutassák Gyulán.

Tovább


Programajánló: Vivant - Finisszázs

Kőszeghy Flóra tárlatvezetéssel egybekötött finisszázst tart 2016. június 10-én, pénteken 19.00-tól a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) kiállítótermében. A festő tárgyrészleteket tartalmazó nagy méretű festményei mellett az eredeti tárgyak is megtekinthetőek.

Tovább


Hirano Keiicsiró Budapesten

Szeptember 25-én pénteken 17:30-kor a Nemzetek Házában (Bp. VI. Bajza u. 54. földszint) előadást tart Hirano Keiicsiró, Akutagava-díjas japán író.

Tovább


Válogatott - kiállításmeghívó