hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Sorsunk nem reménytelen


Sorsunk nem reménytelen

| |
 

Dettre Gábort Szophoklész:Antigoné című drámájaból készült filmjének közelegő bemutatója kapcsán a darab aktualitásáról kérdeztük.A film bemutatójára 2011.április 17.-én a 20.00-kor a Vígszínházban kerül sor.
További információk: Antigone.hu

Rendező: Dettre Gábor, producer: Huszár Viktor, Operatőr: Tóth Zsolt, Halász Júlia, forgatókönyvíró: Dettre Gábor, látványtervező: Kutas Diána, szereplők: Fátyol Kamilla, Mucsi Zoltán, Fátyol Hermina, Bakos Éva, Csuja Imre, Keres Emil, Kopeczny Kata, Kovács Krisztián, Lukáts Andor, Ujlaki Dénes, Moldvai-Kiss Andrea, Nyakó Júlia, Szalay Mariann, Szarvas József, Horváth Kristóf, Tompa Ádám

Forrás: eLitMed.hu, HVD produkció

Kapcsolódó anyagok

Hogyan éljék túl lelkileg a dolgozók a krízishelyzetet?

Semmilyen orvosi kezelést ne hagyjunk abba!

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Az elmegyógyintézet csak ürügy - Horváth Csaba rendező a Száll a kakukk fészkére című előadásról

A székesfehérvári Vörösmarty Színház az egyik legizgalmasabb vidéki színház mostanában. Kiváló társulata magas művészi igényű, markáns, merész rendezésű, mégis széles közönség számára befogadható előadásokat játszik, számos műfajban. 2016 tavaszán mutatták be a Száll a kakukk fészkére című produkciót. Az előadás rendezőjével, Horváth Csabával beszélgettünk.

Tovább


A transzgenerációs tünetekről - interjú Olga Szuligával

Néha elég csak annyi, hogy megkérdezzük, hogy az ön szülei életében mi volt akkor, amikor olyan idősek voltak, mint amilyen idős volt ön, amikor a tünetei megjelentek. Persze a kliens nem mindig tud tünetekről. Életeseményekről, furcsaságokról, viselkedésről, ismétlődő eseményekről, főleg érzésekről érdemes kérdezni.

Tovább


Őrségváltás a LAM-nál

Prof.Dr.Kiss Istvánt és Dr.Kapócs Gábort főszerkesztőket kérdeztük a 25 éves Lege Artis Medicinae (LAM) folyóirat jövőjéről.

Tovább


A hitvilág és a fogyasztás – videointerjú Antal Z. Lászlóval

Antal Z. László akadémikust a SZVT-n tartott előadását követően az emberi hitvilág és a fogyasztási mintázatok összefüggéséről kérdeztük. A kutató meglátása szerint a fogyasztói társadalom az emberkép és a hitvilág, a halálon túli történésekről alkotott kép erőteljesen összefügg.

Tovább


Sorsunk nem reménytelen